Hoe werkt het

Webshop nieuwe stijl

Di-Vers.nl is completer, makkelijker, beter!

 

Di-Vers.nl staat voor een snelle en correcte levering van verantwoord verse producten tegen een eerlijke prijs.  
Want Di-Vers houdt zich actief bezig met het thema duurzaamheid, en dat willen wij in de toekomst nog meer inhoud gaan geven dan wij al deden. Wij geloven dat het uitdragen van normen en waarden door mensen aan te moedigen verantwoord bezig te zijn met eten en drinken, uiteindelijk ook ten goede komt aan mens, milieu en maatschappij.
  

Vandaag besteld morgen in huis!

Bij Di-Vers.nl houden we de lijnen zo kort mogelijk! Zo garanderen wij écht verse producten rechtstreeks van het land of uit de zee. En bevindt dat land of stukje zee zich niet in de buurt of directe omgeving?.. dan zorgen we dat het product via de snelst mogelijke weg bij ons terecht komt. Kortom wij leveren het product zo snel mogelijk vanaf de bron bij u in de keuken! Onze producten komen vers van de bron en gaan zo snel mogelijk naar uw keuken. Door perfecte verwerkingsomstandigheden, stevige verpakkingen en gekoeld transport waarborgen wij deze versheid gedurende dit hele proces. U kunt tot 0.00 uur bestellen om de producten al de volgende dag in huis te hebben.

 

Heeft u al besteld, maar wilt u later nog wat bijbestellen? Dat kan. Indien u de bestelling plaatst voor 0.00 uur op de dag vóór de geplande levering, dan leveren wij de artikelen in dezelfde bestelling, zonder extra bezorgkosten, mee.  

 

Di-Vers.nl makkelijker kan niet
Indien uw bedrijf i
n ons bezorgingsgebied zit, kunt u bij Di-Vers optimaal profiteren van ons eigen gekoeld transport, voor uw bestelling.Di-Vers.nl brengt uw bestelling met ons eigen gekoeld transport en wel tot in uw keuken. U krijgt dus uw versproducten onder de beste omstandigheden vervoerd!

 

Nu nog completer!
Het assortiment is uitgebreid met vele producten die er voor uw gemak zijn, zoals voorgesneden groenten. Vers en panklaar! Daarnaast de uitbreiding met, vis, vlees en pasta's vele nieuwe verse producten. We blijven het assortiment uitbreiden. U kunt hiervan op de hoogte blijven door zich op onze nieuwsbrief te abonneren. Bent u gelijk op de hoogte van de aanbiedingen en nog meer vernieuwingen! Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bezig met laden...